Ugrás az oldal tartalmára

Mediacontact

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.

Tel: +36 30 99 11 700

Budapesti taxiállomások

Taxiállomás fotó

A Mediacontact a fővárosban jelenleg kiépítés alatt álló taxiállomás-hálózat révén Budapest egyik leggyorsabb ütemben fejlődő köztéri hirdetési rendszerének tulajdonosa. A jelenlegi mintegy száz korszerű, többfunkciós taxiállomáson kihelyezhető city light plakátokon a város jelentős részében már most látványosan, nagy hatásfokkal hirdethet. A 2004-re várható teljes kiépítéskor mintegy 1500 új reklámhelyet biztosító rendszerbe tartozó taxiállomások reklámhordozóként új alternatívát biztosítanak az igényes, jól észlelhető és könnyen megkülönböztethető közterületi megjelenést kereső hirdetők számára.

Valamennyi taxiállomás hagyományos citylight plakátok kihelyezésére ad lehetőséget. Minden egység kivilágított, - egyik oldal egy fixen elhelyezett, a másik négy, folyamatosan rotáló (úgynevezett rollup) poszter befogadására alkalmas. A pontos technikai paramétereket tartalmazó tájékoztatásért lépjen tovább erről az oldalról.

A Mediacontact a közterületen hirdetni szándékozók érdekeinek legteljesebb figyelembe vételére törekszik, kiemelt figyelmet fordít a kampányok folyamatosságának biztosítására. Ennek érdekében - számos más közterületi reklámhordozóval szemben - a kihelyezett poszterek rongálástól védettek. Emellett a teljes hálózat olyan GSM-SMS hibaérzékelő és távvezérlő modemmel van felszerelve, amely az esetleges meghibásodást azonnal jelzi a központi számítógép felé. Így az esetlegesen felmerülő hibák megszűntetése haladéktalanul megtörténhet.

A taxiállomások a taxiforgalom és a hirdetői igények kiszolgálása mellett számos további funkciót is ellátnak. A speciálisan megformált építmények amellett, hogy taxihívóval lettek felszerelve, és a várakozók részére szél- és esővédett helyet biztosítanak, további szolgáltatásként gombnyomásra az adott környék térképét is megjelenítik. Ezen túlmenően az építmények a rendőrségre közvetlenül bekötött, könnyen kezelhető segélyhívókkal is el vannak látva.

Kérjük, részletes tájékoztatásért lépjen tovább az igénybe venni szándékozott hirdetési eszközt részletesen bemutató oldalakra vagy forduljon munkatársunkhoz. Hirdetési terveinek elkészítéséhez segítséget a taxiállomások helyszíneinek összefoglaló táblázatával és a különböző eszközök fényképes bemutatóival nyújtunk.

Copyright ©2005-2008 Mediacontact Közterület Kft. Minden jog fenntartva.