Ugrás az oldal tartalmára

Mediacontact

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.

Tel: +36 30 99 11 700

Balaton Média

Balaton Média lefedettségi térkép

A Balaton Média a Balatonhoz kapcsolódó köztéri hirdetési lehetőségek sajátos együttese, amely a hozzáférhető legszélesebb körű egyidejű megjelenési lehetőségeket kínálja a Balaton partján hirdetni szándékozók részére. A Balaton Média hálózat révén a Mediacontact Kft. a Balaton környékének legjelentősebb hirdetési vállalata. Nem túlzás azt állítani, hogy aki a Balaton partján a nyári szezonban akár rövid időt is eltölt, nem kerülheti el a Balaton Médiával való találkozást.

A Balaton Média hálózatába összességében közel ezer hirdetési eszköz tartozik a tavon közlekedő hajók felületétől a különböző méretű hagyományos plakátokon és óriásplakátokon keresztül a kikötőkben elhelyezett zászlókig és a strandokon felállított öltözőparavánokig.

Öltöző paraván fotója
Zászlók fotója
Hajó fotója
City light fotója
Óriásplakát fotója
Reklámtábla fotója


Kérjük, részletes tájékoztatásért lépjen tovább az igénybe venni szándékozott hirdetési eszközt bemutató oldalakra, vagy forduljon munkatársunkhoz. Hirdetési terveinek elkészítéséhez segítséget a hirdetési eszközök és helyszínek összefoglaló táblázatával és a különböző eszközök fényképes bemutatóival nyújtunk.

Copyright ©2005-2008 Mediacontact Közterület Kft. Minden jog fenntartva.